Viyana’da ölü bulunan anne ve kızının, cinayete kurban gittiği açıklandı

Dairelerinde ölü bulunan anne ve 15 yaşındaki kızına yapılan otopsi sonucunda, her ikisinin de öldürüldüğü belirlendi. Polis, kadının Tunuslu hayat arkadaşını arıyor…

Viyana’da ölü bulunan anne ve kızının, cinayete kurban gittiği açıklandı

Perşembe günü Viyana’nın Mariahilf semtinde bir apartman dairesinde anne ve kızının cesedi bulundu.

Yedi ve dokuz yaşındaki iki çocuğun göz doktoruna gitmesi ve annelerinin çocukların yanında olmamasından şüphe ederek doktorun polisi aramasıyla ortaya çıkan olayda cinayet soruşturması başlatıldı.

İki memur, yedi ve dokuz yaşındaki iki çocuğu akşam 17.00’dan kısa bir süre sonra eve getirmek istediklerinde, Mariahilf semti Mollardgasse adresindeki apartmandaki durumdan şüphelendiği belirtildi.

Memurlar ailenin evine vardıklarında, müfettişler ön kapının kilidinin açık olduğunu söyledi. Polis sadece annenin yatak odasına gittiklerinde şüpheli bir şey fark etti. Kapı açılmıyordu. Bir anahtarla erişim sağladıktan sonra, 32 yaşındaki kadın ve kızı karanlık odada yatakta buldular – her biri cansız bir şekilde yüzüstü yatıyordu.

Küçük oğullar görünüşe göre perşembe sabahından beri dairede kendi başlarına kalmışlardı. Çünkü sabah çocuklar uyandığında annenin Tunuslu erkek arkadaşı (49) çoktan gitmişti. Müfettişlere göre, çocuklar onu en son çarşamba akşamı görmüş. 49 yaşındaki daha sonra müfettişler tarafından şüpheli olarak aranmaya başlanıldı. Ancak görevliler, şahsı ev adresinde bulamadı.

Otopsi ile ilgili ilk detaylar

Otopsi korkunç şüpheyi doğruladı: üçüncü taraf müdahalesi! 

Her iki kadın da birileri tarafından öldürülmüştü ve her iki durumda da boyunlarına bir saldırı meydana geldiği açıklandı. 49 yaşındaki bir şüpheli yoğun bir şekilde aranıyor.

Öldürülen annenin Tunuslu partneri olduğu söyleniyor. | © DerVirgül

Yayınlama: 06.08.2022
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.