Avusturya | Öğretmen öğrencilerine kendi seks videosunu gönderdi

Avusturya | Öğretmen öğrencilerine kendi seks videosunu gönderdi

Şu sıralar Aşağı Avusturya’da bir zorunlu okul bir seks skandalıyla sarsılıyor. 32 yaşındaki bir öğretmenin kendisinin samimi videolarını hazırlayıp öğrencilere gönderdiği söyleniyor. İtiraf etti ve okuldan kovulduğu belirtildi.

Polise gönderilen isimsiz bir mektup, Waidhofen an der Thaya’daki iğrenç davayı gündeme getirdi. Adam, kendisine yönelik cinsel içerikli eylemlerde bulunduğunu gösteren klipler göndermekle suçlanıyor. 32 yaşındaki öğretmen, bu videoları henüz 16 yaşına gelmemiş olduğu söylenen eski öğrenciler olduğu kaydedildi.

Soruşturma hemen başladı. Videolardaki deliller o kadar açıktı ki öğretmen sorgulama sırasında hemen itiraf etti. Diğer yanda, duştaki öğrencileri gizlice filme aldığı söylentileri konuşuluyor.

Bu söylenti doğrulanmamış olsa bile, eğitimci kısa sürede vatandaşlar arasında bir tehlike işareti haline geldi. Sanığın oynadığı futbol maçı sırasında seyircilerin bir kısmı tarafından yüksek sesle yuhalandığı söyleniyor.

Ciddi iddialar Milli Eğitim Müdürlüğü’nü hızlı davranmaya zorladı. 32 yaşındaki öğretmen, konu netleşene kadar, işine son verildi.

Kendisi, diğer suçlamaların yanı sıra, 16 yaşın altındaki kişilerin ahlaki açıdan tehlikeye atılmasıyla da suçlanıyor. Aynı zamanda polis, olası diğer mağdurların 059133/303333 numaralı telefondan Eyalet Kriminal Polis Ofisi ile iletişime geçmelerini istiyor.| © DerVirgül

Yayınlama: 12.09.2024
Düzenleme: 12.09.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.