Viyana’da döner büfesine soygun girişimi

Viyana’da döner büfesine soygun girişimi

Pazar akşamı geç saatlerde Viyana-Hietzing’de bir döner büfesine düzenlenen silahlı soygun girişiminin ardından, kaçak faili arama çalışmaları sürüyor.

29 Eylül’de kimliği bilinmeyen bir adam, Hietzing’deki bir döner büfesine kurusıkı tabancayla kasadaki paraları almaya çalıştığı söylendi. Soyguncu saat 22.15 sıralarında parayı sayan büfe çalışanını kurusıkı tabancayla tehdit ettiği ve paraları istediği bildirildi.

Ancak büfe çalışanı iki kişi, soyguncuya paraları vermeyerek karşı çıkması üzerine, failin kaçtığı ve kurusıkı tabancayı olay yerinde bıraktığı öğrenildi.

Olay yerine gelen polis, soygun girişiminde bulunan faili yakalamak için arama çalışması başlatmış ancak, fail bulunamamıştır.

Şüphelinin tanımı şu şekilde: erkek, ince, yaklaşık 25 yaşında, yaklaşık 170 – 175 cm boyunda, siyah pantolon ve siyah ceket giyiyor ve sakallı.

İlgili her türlü bilgi (ayrıca isimsiz olarak) 01-31310 dahili 57800 numaralı telefondan Viyana Eyaleti Kriminal Polis Ofisi Güney Şubesi tarafından talep edilmektedir. | ©DerVirgül

Yayınlama: 30.09.2024
Düzenleme: 30.09.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.