Büyükelçisi Ceyhun ile FPÖ Viyana Başkanı Nepp bir araya geldi

Büyükelçisi Ceyhun ile FPÖ Viyana Başkanı Nepp bir araya geldi

Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, Avusturya Özgürlük Partisi [FPÖ] Eski [2018–2020] Viyana Belediye Başkanı Yardımcısı ve mevcut FPÖ Viyana Eyalet Başkanı Dominik Nepp ile bir araya geldi.

Avusturya ve Viyana’da yaşayan Türk toplumu hakkında konuştuklarını belirten Büyükelçisi Ceyhun, görüşmenin samimi gerçekleştiğine vurgu yaptı.

Nepp ile görüşmesini sosyal medyadan da kamuoyuna duyuran Büyükelçisi Ceyhun; “Viyana eski Belediye Başkanı Yardımcısı ve FPÖ Viyana Başkanı DominikNepp ile Avusturya’daki son gelişmeler ve Türk Toplumu hakkında bir sohbet gerçekleştirdik. Sayın Nepp’e samimi sohbetimiz ve misafirperverliği için teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Büyükelçisi Ceyhun’un mesajını yeniden yayınlayan Dominik Nepp, mesaja ilaveten; “Dostça sohbetiniz ve ilginç fikir alışverişiniz için teşekkür ederiz!” diye ekleme yaptı.

FPÖ son seçimlerden birinci çıktı

29.09.2024 tarihinde yapılan genel seçimlerden birinci parti olarak çıkan FPÖ, 2025 yılında yapılacak olan Viyana Eyalet Seçimlerinde, Mevcut eyalet hükümetini yöneten SPÖ’nün Viyana’da en ciddi rakibi. | ©DerVirgül

Yayınlama: 14.10.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.