Düğün magandaları | Türk düğün konvoyundaki araçlara el konuldu

Düğün magandaları | Türk düğün konvoyundaki araçlara el konuldu

25 Ağustos Pazar öğleden sonra Almanya-Köln polisi, Düren yakınında 4 numaralı federal otoyol üzerinde Aachen’e doğru giden bir düğün konvoyunu durdurdu. Polisler beş araca ve çeşitli milletlerden sürücülerin (20, 23, 24, 25, 36) ehliyetlerine el koydu.

Köln polisinin açıklamasına göre, düğün konvoyunun arkasında ilerleyen tanıklar, saat 14.50 civarında acil çağrı yaparak polise, konvoyun otoyolun üç şeridini de kapattığını ve trafiği kasıtlı olarak yavaşlattığını bildirdi. Şüphelilerin sert banket dahil tüm şeritleri geçmeleri ve gelin arabasını bir aksiyon kamerasıyla filme aldıkları görüldü.

“Rur-Scholle-Nord” dinlenme alanından kısa bir süre önce devriye arabaları konvoyu yakaladı, gelinin aracını geçerek onu dinlenme alanına yönlendirdi. Acil servis ekipleri bir kontrol gerçekleştirerek, araçlara ve sürücü ehliyetlerine el koydu ve gelin ile bazı çocukların düğüne arabalardan biriyle gitmesine izin verdi.

Polis tanık arıyor…

Suç ve ilgili kişilerin sürüş tarzları hakkında bilgi verebilecek tanıkların, Trafik Komiseri 4’teki soruşturmacılarla 0221 229-0 numaralı telefondan veya posttelle.koeln@polizei.nrw.de adresinden e-posta yoluyla iletişime geçmeleri isteniyor. | ©DerVirgül

Yayınlama: 27.08.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.