“Namus cinayeti” | 15 yaşındaki kız çocuğunun cesedi nehirde bulundu

“Namus cinayeti” | 15 yaşındaki kız çocuğunun cesedi nehirde bulundu

Ren Nehri kıyısında, Almanya Renanya-Pfalz’ın Worms kentinde bir kız cesedinin bulunması, Pazartesi günü sınırların ötesinde dehşete neden oldu. Yetkililerin korkunç şüphesi: 15 yaşındaki Ronja, kendi ebeveynleri tarafından öldürülmüş olabilir.

Her ikisi de Afgan vatandaşı olan 34 yaşındaki anne ve 39 yaşındaki baba şu anda gözaltında. Kanlı suçun arkasındaki sebep korkunç. Müfettişler bir namus cinayeti olduğundan şüpheleniyorlar. Ebeveynler ergenlik çağındaki kızlarının “yaşam tarzıyla aynı fikirde değildi”.

15 yaşındaki çocuğun çarşamba günü boğulduğu belli oldu. Ronja’nın vücudunda “boyun kaslarında kanama ve vücudun üst kısmında ve ekstremitelerde hematomlar” da bulundu. Kıdemli savcı Alexander Fassel bunu otopsinin ardından doğruladı. Bu, kızın ölmeden önce büyük ihtimalle boğularak dövüldüğü anlamına geliyor. İki sanık ebeveyn polise suçu itiraf etti.

Anne ve baba Pirmasens’te yaşıyor ancak farklı adreslerde kayıtlılar. 39 yaşındaki babanın oturma izni, 34 yaşındaki annenin ise yerleşme izni var.|©DerVirgül

Yayınlama: 21.06.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.