Avusturya birdenbire “Avrupa’nın en dost canlısı ülkesi” seçildi | Diğer ankette sondan ikinci

Avusturya birdenbire “Avrupa’nın en dost canlısı ülkesi” seçildi | Diğer ankette sondan ikinci

Uluslararası turizm şirketlerinin sürekli olarak yaptıkları anketlerde, Avusturya halkının “dost canlısı” olmadığı ve bir Avusturyalıyla iyi bir diyalog kurmak için belirli bir zaman geçmesi gerektiği vurgulanırdı.

“Condé Nast Traveller” dergisi yeni okuyucu oylarıyla büyük bir sürprize neden oldu ve Avusturya ilk kez dost canlısı sıralamasında birinci sırada yer aldı.

Seyahat dergisi Condé Nast Traveller, her yıl düzenlenen okuyucuların seçimi ödülü kapsamında yakın zamanda Avrupa’nın en dost canlısı ülkelerini belirledi. Birinci sırada yer alan ülke birçok yerde sürprize neden oldu. Buna göre derginin okuyucuları ilk kez Avusturya’da kendilerini çok sıcak ve rahat hissettiklerini belirtti.

“Sonuçta, bir yeri yaratan da bozan da insanlardır”

Dergiye göre tatil rezervasyonu yaparken konaklama, iklim ve mutfak gibi dikkate alınması gereken birçok faktör var. “Ancak, sonuçta bir yeri yaratan ya da bozan insanlardır” diye yazdı.

Turistler Avusturya halkını son derece dost canlısı olarak algılarken, Avusturya’da yaşayan göçmenler için ise durum tamamen farklıdır.

Göçmenlere karşı “dostluk” kategorisinde sondan ikinci

“Expat Insider”ın 12.500 kişiyle yaptığı yıllık ankette, Avusturya Cumhuriyeti bu yıl “Yerel Dostluk” kategorisinde dünya çapında “sondan ikinci” sırada yer aldı. En son sırada ise Kuveyt yer alıyor.

Avusturyalıların “dost canlısı” olmadığını bütün dünya bilirken, “Condé Nast Traveller” dergisi bu kanıya nasıl vardığını, derginin uluslar arası kabul görüp görmediğini inceledik.

“Condé Nast Traveller” onlarca yıllık bir geçmişe sahip. Dergi ilk kez ABD’de 35 yılı aşkın bir süre önce yayımlanmış. Ayrıca İspanya, İtalya, Büyük Britanya, Hindistan, Çin, Orta Doğu ve Almanya’da da basımları bulunmaktadır.| ©DerVirgül

Yayınlama: 10.10.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.