Avusturya Federal Demiryolları, İtalya’daki fırtına nedeniyle trenleri sınırdan önce durdurdu

Fırtına tüm şiddetiyle Avrupa’yı vuruyor. İtalya’nın kuzeyinde de kırmızı alarm verildi, ÖBB güvenlik nedeniyle trenlerini sınırda durdurdu.

Avusturya Federal Demiryolları, İtalya’daki fırtına nedeniyle trenleri sınırdan önce durdurdu

Avusturya Federal Demiryolları [ÖBB], şiddetli hava tehlikesi nedeniyle İtalya’ya giden gece trenlerini sınırdan önce durdurmak zorunda kaldı: “İtalya’daki şiddetli hava uyarısı nedeniyle, bu gece İtalyan demiryolu ağında kısıtlamalar olacak. İtalya’ya giden gece treni bağlantıları iptal edilecek ya da Villach ana istasyonunda sonlandırılacak. ” ÖBB toplu taşıma sağlayıcısı tüm yolculara çağrıda bulunuyor: “Lütfen yolculuğunuza başlamadan önce bağlantılarınızı kontrol edin!

Uyarının arka planında şu anda Fransa ve Birleşik Krallık’ı vurmakta olan ve halihazırda ciddi hasara yol açan Ciaran kasırgası var. Etkilenen bölgelerdeki milyonlarca hane elektriksiz durumda.

Önümüzdeki birkaç saat içinde fırtına cephesi İtalya’nın kuzey ve orta bölgelerini de vuracak. Bu nedenle Perşembe ve Cuma günleri bazı illerde okullar kapalı kalacak. Sivil Savunma Friuli-Venezia Giulia ve Veneto’nun bazı bölgeleri için kırmızı alarm verdi – buna ek olarak hidrojeolojik risk alarmı da tetiklendi. Örneğin Veneto’da saatte 130 km’ye varan rüzgar ve şiddetli yağış bekleniyor. Diğer yedi bölgede ise uyarı seviyesi turuncu.

Kısa bir süre önce kuzey İtalya’nın bazı bölgeleri fırtınalardan kötü bir şekilde etkilendi. Milano şiddetli yağmur nedeniyle sular altında kalmıştı. | ©DerVirgül

Yayınlama: 02.11.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.