Türkiye ve Avusturya bakanları Cenevre’de bir araya geldi

Türkiye ve Avusturya bakanları Cenevre’de bir araya geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye’yi temsilen katıldığı, Birleşmiş Milletler (BM) Cenevre Ofisi’ndeki “Pekin+30 Bölgesel Gözden Geçirme Toplantısı” kapsamında ikili görüşmeler de Avusturya Kadın, Aile, Entegrasyon ve Medya Bakanı Sayın Susanne Raab ile görüşme gerçekleştirdi.

Türkiye ile Avusturya arasında 15 Mayıs 1964 tarihinde imzalanan işgücü anlaşmasının 60. Yılı münasebetiyle 28 Mayıs Salı günü Viyana’daki Lihtenştayn Sarayı’nda gala programı ve resepsiyon da bir araya gelen iki bakan, Cenevre’de bir görüşme gerçekleştirdi.

| Avusturya’ya göçün 60. yılı kutlamasından bir kare

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye’yi temsilen katıldığı, Birleşmiş Milletler (BM) Cenevre Ofisi’ndeki “Pekin+30 Bölgesel Gözden Geçirme Toplantısı” kapsamında Susanne Raab ile gerçekleştirdiği görüşmeye dair yaptığı açıklamada; “Cenevre temaslarımız kapsamında Avusturya Kadın, Aile, Entegrasyon ve Medya Bakanı Sayın Susanne Raab ile görüşme gerçekleştirdik. Kadın hakları ve aileyi güçlendirmek başta olmak üzere ortak çalışma alanlarımızdaki iş birliği imkanlarımızı ele aldık.” İfadelerini kullandı. | ©DerVirgül

Yayınlama: 22.10.2024
Düzenleme: 22.10.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.