Cezaevinden firar eden 16 yaşındaki mahkûm, video yayımladı

Avusturya’da kaçak mahkûm, Instagram’da uyuşturucu alırken çektiği videoya yayımladı. Ayrıca polise alaycı ifadelerde bulunduğu görülüyor. Siyasetçiler, sistemle alay edildiğini ileri sürerek 16 yaşındaki bir ergenin dünden beri bulunamamasını eleştirdi.

Cezaevinden firar eden 16 yaşındaki mahkûm, video yayımladı

Pazartesi günü Wiener Neustadt hastanesinde doktoru ziyaret ederken kaçmayı başaran 16 yaşındaki Afgan mahkûm, Instagram hesabındaki bir dizi çevrimiçi videoyla yargıyı ve polisi alaya alıyor. Kaçak mahkûm Pazartesi gününden bu yana sinematik kaçışını yayınlıyor.

Kelepçeler videoda görülüyor

Kelepçeli olarak saklandığı bir yerdeki sahneleri belgeliyor. Hatta kendini uyuşturucu alırken filme alacak kadar ileri gidiyor. Bütün bunlar uyuşturucuyu yücelten şarkılarla süslenmiş. Kelepçeler videolarda da tekrar tekrar görülebiliyor. FPÖ Genel Sekreteri Michael Schnedlitz öfkeyle, bunun yetkililerle ve sistemimizle alay konusu olduğunu söylüyor.

Pazartesi günü sabah saatlerinde Wiener Neustadt Devlet Hastanesi’nden kaçan Gerasdorf çocuk gözaltı merkezindeki mahkûmu aramak için polis helikopteri ve arama köpekleri kullanıldı.

FPÖ’lü siyasetçi Schnedlitz, “Eğer gerçekten kaçak buysa, İçişleri Bakanı ve Adalet Bakanı istifa etmelidir” diyor.| ©DerVirgül

Yayınlama: 14.11.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.