Şansölye Nehammer ve Büyükelçi Ceyhun, 2-1 tahmininde bulunmuştu…

Şansölye Nehammer ve Büyükelçi Ceyhun, 2-1 tahmininde bulunmuştu…

Almanya’da yapılan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024), Türkiye ile Avusturya arasında oynanacak olan son 16 turu maçı öncesinde heyecan doruktaydı.

Karşılaşmaya dair açıklamalarda bulunan Avusturya Başbakanı Karl Nehammer [ÖVP] Türkiye-Avusturya maçı ile ilgili skor tahmininde de bulunmuş, “Bu birbirine sıkı sıkıya bağlı ekip her şeyi başarabilir. Benim tahminim Türkiye’yi 2-1 yener ve çeyrek finale yükseliriz” ifadelerini kullanmıştı.

| Şansölye Nehammer’in, Avusturya milli takıma teşekkür ettiği paylaşımı

Öte yandan, ABD Viyana Büyükelçisi Victoria Kennedy’nin 3-1 Avusturya kazacak paylaşımına yanıt veren Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, maçı Türkiye’nin 2-1 kazanacağı tahmininde bulunmuş ve Büyükelçi Kennedy’nin paylaşımına yanıt vermişti.

Bir tahminde Avusturya Anayasa ve Avrupa Birliği’nden Sorumlu Devlet Bakanı Karoline Edtstadler’den gelmiş, yaptığı paylaşımda, Avusturya’nın 3-1 yeneceği tahmininde bulunmuştu.

Şansölye Nehammer ve Büyükelçi Ceyhun’un tahmin ettikleri 2-1 maç sonucu, çeyrek finale yükselen Türkiye olduğundan Büyükelçi Ceyhun’un tahmininin gerçekleştiğini gösterdi.

Türkiye, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Türkiye, 6 Temmuz Cumartesi günü Berlin’de Hollanda ile oynayacak. |© DerVirgül

 

Yayınlama: 03.07.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.