Unutmayın ki her oy geleceğimize açılan bir kapıdır

CHP Avusturya Birliği Başkanı, 24 haziran seçimleri kapsamında yaptıkları çalışmaları Virgül.at’ye anlattı.

Unutmayın ki her oy geleceğimize açılan bir kapıdır

Virgül.at- Yurt dışında yaşayan seçmenlerin 24 Haziran’daki milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimleri için oy verme işlemleri 7 Haziran tarihinde başlıyor.

Seçimler yaklaştıkça, siyasi partilerin çalışmaları da hız kazandı.

Avusturya özelinde seçim çalışması yürüten siyasi partilerin bizlere ulaştırdıkları çalışmalarını sizlere ulaştırarak, Avusturya özgülünde seçimlerin gündemini tutmaya çalışacağız.

Geçtiğimiz hafta HDP Avusturya bileşenlerinin seçim çalışmaları hakkında yaptığımız haberden sonra, Saadet Partisi’nin çalışmalarını yayınladık.

 

CHP Avusturya Birliği

Cumhuriyet Halk Partisi Avusturya Birliği Başkanı Çağdaş Arslan virgül.at’ye konuştu.

Arslan, CHP Avusturya Birliği olarak Avusturya’nın her yerinde seçim çalışmalarının devam ettiğini belirterek, sandık görevlilerinin her bölgeden katılımıyla tamamlandığını ve sandık görevlileri sayısında rekor düzeyde bir artış olduğunu söyledi.

Önceki seçimlerde sandık görevlileri sorunu yaşadıklarını söyleyen Arslan, bu seçimlerde CHP Avusturya Birliği, yaklaşık 200 kişilik bir sandık görevlisiyle seçimlere katılacak dedi.

CHP Avusturya Birliği olarak, seçim çalışmalarında ‘’ev ziyaretleri’’ üzerinde yoğunlaştıklarını, CHP’li kadınların bu alanda yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini belirtti.

 

Bir Oy Bir Bilet 

CHP Avusturya Birliğinin başlattığı ‘’Bir Oy Bir Bilet’’ kampanyasını, Çağdaş Arslan şöyle anlattı;

‘’Bir oyun öneminden yola çıkarak CHP Avusturya Birliği olarak başlattığımız 1 Oy – 1 Bilet Kampanyamız, CHP Gönüllülerinden tam destek aldı.

1 Oy – 1 Bilet Kampanyamız kapsamında TC Vatandaşı olmadığı için oy kullanamayan ancak katkı sağlamak isteyen veya seçmen olsa da yardım etmek isteyen sevgili üyelerimiz, gönüllülerimiz, vatandaşlarımız bu kampanya ile destek olabilecekler!

Bu kapsamda Avusturya’nın 7 eyaletinde 3 seçim bölgesine sürekli olarak mobil araç ve otobüs taşımacılığı yapacak, uzaktaki seçmenlerin oy kullanmasındaki çekimserliğini maddi anlamda önlemek amacıyla kolaylık sağlayacağız.

 

Siz de 5 Euro gibi küçük bir miktar ile bize katkı vererek otobüs ve mobil araç sayısının ve bununla birlikte de seçmen/oy sayısının artmasına katkıda bulunabilirsiniz.

Unutmayın ki her oy geleceğimize açılan bir kapıdır!’’

 

 

 

 

Yayınlama: 03.06.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.