Belçika Isparta Yolunda Bir Aile Yok OLdu

Belçika’dan tatil için Isparta’ya giderken, Edirne’de göçmen ailenin içinde bulunduğu otomobil kaza yaptı. 3 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Belçika Isparta Yolunda Bir Aile Yok OLdu

Belçika’dan tatil için Edirne’ye gelen göçmen ailenin bulunduğu otomobilin su kanalına düşerek metrelerce sürüklenmesi sonucu, aynı aileden 3 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Keşan-Uzunköprü Karayolu üzerindeki Maltepe Köyü mevkiinde meydana geldi.

Belçika’dan tatil için Türkiye’ye gelen ve Uzunköprü’den, Keşan yönüne giden Mithat Bilici (57) yönetimindeki otomobil, Maltepe Köyü girişinde sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı.

Su kanalına giren otomobil, yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra yol kenarındaki bir evin bahçe duvarına çarparak durabildi.

Kazada, araçta sıkışan sürücü Mithat Bilici ve yanında oturan kardeşi Recep Bilici (56) olay yerinde hayatlarını kaybederken, arka koltukta oturan eşi Şafak Bilici (51) ve kardeşinin eşi Feride Bilici (54) ağır yaralandı. 

Belçika’da yaşayan göçmen ailenin, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle tatil için Türkiye’ye gelerek, memleketleri Isparta’nın Yalvaç ilçesine doğru yola çıktıkları kaydedildi. 

Yayınlama: 26.07.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.