Dönme dolap alevler içinde kaldı

Dönme dolap alevler içinde kaldı

Cumartesi günü Almanya-Leipzig yakınlarındaki Highfield Festivalinde bir dönme dolap alev aldı. İki gondol alevler içinde kaldı. Yaralıların sayısı pazar günü öğleden sonra en az 65 olduğu bildirildi.

| Yangının görüntüleri: 

Polise göre, olaydan etkilenen ve müdahaleye ihtiyaç duyan 65 kişiden 16’sı hastaneye kaldırıldı. Olayda 4 kişi yanıklarla yaralandı, 1 kişi de düştü. Yaralılar arasında 4 polis memurunun da olduğu belirtiliyor.

Yangının nedeni henüz belli değil. İlk olarak akşam 21.00 sıralarında dönme dolabın gondollarından biri alev aldı. Yangın daha sonra ikinci gondola da sıçradı. Yangında her ikisi de tamamen yandı.

30.000 ziyaretçi

Saksonya eyaletindeki Störmthaler See’de yaklaşık 30.000 ziyaretçinin katıldığı büyük bir rock ve pop etkinliği olan festival daha sonra kesintiye uğradı.

Yangının çıkmasından yaklaşık bir saat sonra, saat 22.00 civarında, sahnede ziyaretçilere, etkilenenlerin durumunun iyi olduğu ve festivalin Cro’nun bir performansıyla devam edeceği duyurusu yapıldı. Ve saat 23.00 civarında program devam etti. | ©DerVirgül

Yayınlama: 18.08.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.