Güney Tirol’de Sarhoş Sürücü Kalabalık Turist Grubunun İçine Daldı: 6 Ölü

İtalya’nın Güney Tirol Bölgesi’ndeki kayak merkezi Luttach im Ahrntal’da alkollü bir sürücü, Almanya’dan geldiği bildirilen kalabalık bir turist grubunun içine daldı. Bolzano’dan bir polis sözcüsü Pazar günü Alman basın ajansına verdiği bilgilere göre, Cumartesiyi pazara bağlayan gece yarısı saat 01.00’de meydana gelen kazada, yaşları 20 ila 21 arasında değişen 6 kişi hayatını kaybettiği, 11 kişi […]

Güney Tirol’de Sarhoş Sürücü Kalabalık Turist Grubunun İçine Daldı: 6 Ölü

İtalya’nın Güney Tirol Bölgesi’ndeki kayak merkezi Luttach im Ahrntal’da alkollü bir sürücü, Almanya’dan geldiği bildirilen kalabalık bir turist grubunun içine daldı.

Bolzano’dan bir polis sözcüsü Pazar günü Alman basın ajansına verdiği bilgilere göre, Cumartesiyi pazara bağlayan gece yarısı saat 01.00’de meydana gelen kazada, yaşları 20 ila 21 arasında değişen 6 kişi hayatını kaybettiği, 11 kişi yaralandı.

Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, bir kadın yaralı ise helikopterle Avusturya’nın Innsbruck Hastanesi’ne götürüldü.

Polis, ölenlerin kimliklerinin henüz tespit edilemediğini belirtirken, İtalyan basınında çıkan haberlere göre, kurbanlar Almanya’dan gelen bir tur grubu.

© Foto: Freiwillige Feuerwehr

Ansa haber ajansının bildirdiğine göre ise, grup akşam yemeği için gittikleri bir restorandan çıktıktan sonra kazaya maruz kaldılar.

İlk haberlere göre, İtalyan haber ajansı Ansa Pazar sabahı yaptığı açıklamada, Kiens’li 28 yaşındaki sürücünün kazadan sağ kurtulduğu ve yapılan kan tahlillerinde alkollü olduğu kaydedildi.

Kazanın olduğu bölge, Avusturya sınırında İtalya’da bulunuyor ve kayak ve kış sporları alanı olarak bilinir. Geçen hafta sonu, Güney Tirol’de çığ kazasında üç Alman ölmüştü. /virgül

Yayınlama: 05.01.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.