SİNEMA OYUNCUSU NİLÜFER AYDAN’IN DOĞUM GÜNÜ YEŞİLÇAM’IN USTA OYUNCULARI AKIN ETTİ

YEŞİLÇAM’IN USTALARI NİLÜFER AYDAN’IN DOĞUM GÜNÜNDE BULUŞTU…
YEŞİLÇAM TARİHİ GÜNDE BULUŞTU.

SİNEMA OYUNCUSU NİLÜFER AYDAN’IN DOĞUM GÜNÜ YEŞİLÇAM’IN USTA OYUNCULARI AKIN ETTİ

FİLİZ KOÇ/METİN DURMAZ 

Yeşilçam’ın ve Türk Sinemasının usta oyuncusu Nilüfer Aydan’ ın 80.doğum gününde Yeşilçam’ ın yaşayan çınarları Cihangir Roze Marine’de buluştular.  

Cihangir’ deki güzel bir mekanda bir araya gelen Yeşilçam’ın yaşayan çınarları 80 yaşını dolduran Nilüfer Aydan’ ı doğum gününde yalnız bırakmadılar. 

Türk Sinemasına damgasını vuran ve 60 yılını sinema ve dizilere veren Nilüfer Aydan’ın doğum günü partisindeki mutluluğu görülmeye değerdi. 

Doğum günü partisine Yeşilçam’ ın yaşayan efsaneleri çınarları olmak üzere başta Türk Sinemasının altın çocuğu Göksel Arsoy, Yeşilçamın jönü Ediz Hun, İlham Gencer, Biket İlhan, Sevda Ferda, Anta Toros, Prof.Dr.Gülper Refiğ, Halil Ergün, Betül Arım, Filiz Koç Devlet Devrim, Meral Konrat, Levent Aykul, Muharrem Erdemir, Kıvanç Terzioğlu, Merih Fırat, Ufuk Kaplan, oğlu, gelini, torunu, ailesi ve sevenleri bu mutlu gününde beraberlerdi. 

Nilüfer Aydan’ın bu tarihi mutlu gecesinde oyuncu arkadaşlarıyla anılar tazelendi, eski günler yad edildi ve bol bol fotoğraflar çekildi canlı yayınlar yapıldı, hediyeler verildi ve gece ilerleyen saatlere kadar sürdü. |virgül 

Yayınlama: 11.02.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.