Foto Muhabiri Oradan Tesadüfen Geçiyordu

Avusturya’da sigara yasağı nedeniyle, bir sauna müşterileri sadece bir havlu ile örtünüp, hava sıcaklığının sekiz derece olduğu Viyana’da, dışarıda sigara içiyorlar. Tam o sırada gazetenin foto muhabiri oradan geçiyor.

Foto Muhabiri Oradan Tesadüfen Geçiyordu

Avusturya’da uygulanan kapalı alanda sigara yasağının ardından, gastronomi sektörü, müşteri kaybetmemek için çareler ararken, gazetelerde bu çarelerin yarattığı haberlerin peşinden koşmakta.

‘’Kronen zeitung’’ yaptığı bir haberde, alt taraflarını bir havlu ile kapatmış birkaç sauna müşterisinin dışarıda sigara içtiğinin fotoğrafını çekerek, sigara içmenin önüne geçilemeyeceğinin mesajını vermiştir

Akşam saatlerinde hava sıcaklığının Viyana’da 5 ila 10 arasında değiştiği düşünüldüğünde, sadece bir havlu ile alt tarafını kapatarak dışarı çıkmak ve bunu bir tane sigara içmek için yapmak, büyük fedakârlık.

Gözümüzden kaçmayan bir ayrıntı, bizi düşünmeye yönlendirdi.

Fotoğrafı sahibi okuyucu muhabir olsaydı, bu haberi kaleme almamızın bir anlamı olmazdı. Fotoğrafı çeken kişi Gerhard Gradwohl olunca, biraz düşünmek istedik.

Gerhard Gradwohl, Kronen gazetesinin profesyonel foto muhabiri.

Dört İhtimal Var

Birincisi, Kronen gazetesinin foto muhabiri tesadüfen oradan geçiyordu ve olaya şahit oldu, fotoğrafı çekerek haber yaptı.

İkincisi, işletme sahibi gazeteye haber vererek böyle bir düşüncesi olduğunu belirtip, haber yapma talebinde bulundu.

Üçüncüsü, gazete işletmeye böyle bir haber yapalım, ses getiri ve sizin içinde-belki yasal düzenleme getirilir önerisinde bulundu.

Dördüncüsü ise, fotoğraf karesinde görünen kişiler foto muhabiri Gerhard Gradwohl’un arkadaşları. /virgül.at

Yayınlama: 05.11.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.