A1 otobanında trafik kazası | çok sayıda yaralı var

A1 otobanında trafik kazası | çok sayıda yaralı var

Pazar günü, Aşağı Avusturya Eyaleti Amstetten bölgesi Sankt Valentin belediyeliği yakınlarında batı otoyolunda iki aracın çarpışmasıyla ciddi bir trafik kazası meydana geldi.

Pazar günü A1 otobanı Sankt Valentin belediyeliği mevkiinde, Salzburg yönünde Sankt Valentin girişinin hemen ardından iki araç çarpıştı.

Saat 11.45 sıralarında acil servislerden yardım istenirken, kazaya karışan araçlarda bulunan 4 kişinin yaralandığı bildirildi.

Kurtarma çalışmalarına destek vermek amacıyla Christophorus 10 helikopteri de kaza mahalline indi.

Kaza inceleme ve kurtarma çalışmaları nedeniyle Salzburg istikametindeki otoyolun yaklaşık yarım saat süreyle tamamen kapatılması, trafikte ciddi gecikmelere yol açtı.

Kazaya karışan araçlardan biri çarpışmanın ardından ters dönerken, yaralılar ilk tedavilerinin ardından Linz’deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis kazanın nedenini araştırıyor

Otoyol polisi, kazanın nedenini araştırmaya başladı. ASFINAG çalışanları da kaza yerinin güvenliğini sağlamak ve temizlik çalışmalarına destek vermek üzere kaza yerine geldiği bildirildi. St. Valentin şehrinin itfaiye teşkilatı ve Haag şehrinin itfaiye teşkilatı da araçları kurtarmak ve kaza yerinin güvenliğini sağlamak için olay yerinde çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi. | ©DerVirgül

Yayınlama: 11.08.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.