A2 otobanında seyreden otomobil alevler içinde kaldı

A2 otobanında seyreden otomobil alevler içinde kaldı

Pazartesi sabahı Aşağı Avusturya’da A2 otobanında giderken bir araba alev aldı. Sürücü yara almadan kurtuldu ve Wiener Neudorf itfaiye teşkilatı yangına müdahale etti.

10 Haziran’da Graz yönündeki güney otoyolunda araçta yangın çıktı. Sürücü, arabasını sert banket üzerine park ederek güvenli bir yere ulaşmayı başardı.

Wiener Neudorf itfaiye teşkilatı geldiğinde, otoyol polisi, Kızıl Haç ve Asfinag, birkaç el tipi yangın söndürücü kullanarak motor bölmesindeki yangını kontrol altına almayı başardılar. Ne yazık ki yangını tamamen söndürmek mümkün olmadı.

İtfaiye ekiplerinin gelmesinin ardından, bu noktada iç mekana da sıçrayan yangını söndürmek için hemen söndürme hattı kuruldu. Yoğun duman oluşumu nedeniyle söndürme çalışması solunum koruyucu kullanılarak gerçekleştirildi. Su temini büyük tank itfaiye aracıyla sağlandı. Yangının söndürülmesinin ardından araç itfaiye ekipleri tarafından yoldan kaldırıldı. Wiener Neudorf İtfaiye Teşkilatı, üç acil durum aracı, bir çekici ve toplam 21 personeliyle görev başındaydı.| ©DerVirgül

Yayınlama: 10.06.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.