Anne iki çocuğunun ölümünden sorumlu tutuluyor

Avusturya pazartesi sabahı korkunç bir haberle uyandı. Bir babanın polise, “Karım iki çocuğumuzu öldürdü ve şimdi de kendini öldürmek istiyor” ihbarı üzerine kolluk kuvvetleri alarma geçti.

Anne iki çocuğunun ölümünden sorumlu tutuluyor

Aşağı Avusturya eyaleti Tulln bölgesinde yaşanan aile dramı, ülkenin gündemine bomba gibi düştü.

İddialara göre, 36 yaşındaki anne bir ve yedi yaşındaki iki çocuğunu öldürerek, arabasıyla bir ağaca çarpma suretiyle intihar girişiminde bulundu.

Polis, olayın kaza mı yoksa cinayet mi olduğunu henüz net olarak söyleyemedi.

Sabah 9.20’den kısa bir süre sonra çocukların babası acil durum numarasını aradı: “Karım iki çocuğumuzu öldürdü ve şimdi de kendini öldürmek istiyor”, iki çocuğun babasının umutsuz mesajı böyleydi.

Polis 2 cansız çocuk buldu

Polis devriye aracı hemen Absdorf’taki [Tulln bölgesi] eve gitti ve biri yedi aylık diğeri ise yedi yaşında iki cansız çocuk buldu.

İki acil durum helikopteri ve büyük bir polis gücü de dahil olmak üzere büyük bir kurtarma ekibi geldi. Acil servis doktorları çaresizlik içinde iki çocuğun kalplerinin yeniden atmasını sağlamaya çalıştı. Ancak tüm canlandırma önlemleri başarısız oldu ve çocuklara yardım etmek için artık çok geçti.

Anne ağaca çarptı

Bu sırada 36 yaşındaki kadın arabasıyla bir ağaca çarpmıştı. Anne enkazdan henüz belirlenemeyen yaralarla kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı. Başmüfettiş Johann Baumschlager “O da tutuklandı” dedi [masum olduğu varsayılıyor].

Soruşturma daha sonra Aşağı Avusturya Eyalet Kriminal Polis Ofisi, can ve uzuv grupları ve olay yeri birimi tarafından devralındı.| ©DerVirgül

Yayınlama: 24.07.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.