Anne ve iki çocuğu ölü bulunmuştu | çocuklar silahla vurulmamış

Anne ve iki çocuğu ölü bulunmuştu | çocuklar silahla vurulmamış

Aşağı Avusturya eyaleti Muckendorf-Wipfing’de [Tulln bölgesi], çarşamba günü bir anne ve iki çocuğunun ölü bulunması dehşet yarattı. Adli tıptan elde edilen ilk bulgulara göre yalnızca kadının kurşunla yaralandığı, iki çocuğun ölüm nedeninin ise henüz belirlenemediği belirtildi.

Bir akraba, gün içerisinde 29 yaşındaki kadına ulaşamayınca ve işe gelmediği için endişelendi. Bu yüzden eve doğru yola çıktı. Kadının sonunda evin anahtarı olan iki kızın babasıyla temasa geçiyor ve babanın kapıyı açmak için geldiği evin üst katındaki yatak odasında üç ceset bulunuyor.

Aşağı Avusturya Eyalet Kriminal Polis Dairesi başkanı Stefan Pfandler, “Adli patolog ve olay yeri ekibinin çalışmaları sonucunda, sadece yetişkin kadında, yani annede kurşun yarası olduğu, iki çocukta ise kurşun yarası bulunmadığı yönünde yeni bulgular var.” dedi.

İki çocuğun ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor. İki kız çocuğuna perşembe günü otopsi yapılması planlanıyor ve bu durum konuya açıklık getirecek. Olay yerindeki çalışmaların sabahın erken saatlerine kadar sürdüğü ve perşembe günü de devam etmesi bekleniyor.

Soruşturmalar hâlâ “her yöne açık”

Şu anda suçun şiddet içeren bir suç mu yoksa annenin intiharı mı olduğu söylenemiyor. Pfandler, aradan geçen kısa süre nedeniyle somut açıklamalar yapmanın zor olduğunu söyledi. İntihar çeşitli olasılıklardan biri ancak soruşturma hâlâ her yönden açık.

Pfandler şu anda başka birinin olaya karıştığına dair bir kanıt bulunmadığını söyledi, ancak bu polis soruşturması daha da ilerledikçe kesin neden hakkında konuşmak için erken dedi. |©DerVirgül

Yayınlama: 15.08.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.