Avusturya Ternitz’de operasyon | Evler tahliye edildi

Avusturya Ternitz’de operasyon | Evler tahliye edildi

Çarşamba sabahı Aşağı Avusturya’nın Ternitz bölgesinde büyük bir polis operasyonu düzenlendi. Çok sayıda ev boşaltıldı ve barikatlar kuruldu.

Çarşamba sabahı Neunkirchen bölgesindeki Ternitz kasabasında büyük bir polis operasyonu düzenlendi. Başmüfettiş Johann Baumschlager, çok sayıda evin boşaltıldığını ve barikatların kurulduğunu söyledi.

Özel kuvvetler konuşlandırıldı. Halkın polisin talimatlarına uyması isteniyor. Sözcü, operasyonun nedeninin ancak operasyon bittikten sonra kamuoyuna açıklanacağını vurguladı.

Operasyonun tam yeri Ternitzer Forstnerweg. Belediye Başkan Yardımcısı Peter Spicker [SPÖ] yaptığı açıklamada, “Bize bir operasyon olduğu bilgisi verildi ancak maalesef daha fazla bilgimiz yok” dedi.

Ancak spekülasyonlar gaz sorunundan patlayıcı içeren bir operasyona kadar uzanıyor. Her durumda halktan polisin talimatlarına uyması isteniyor.

Der Virgül’ün bölge sakinlerinden edindiği bilgiye göre, evlerini boşaltan 20 kişi belediye binasında ağırlandığını ancak daha sonra akrabalarının evlerine gittiler.

Ayrıntılar gelmeye devam edecek… | ©DerVirgül

Yayınlama: 07.08.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.