Bebeği araçta kilitli kalan annenin imdadına itfaiye yetişti

Bebeği araçta kilitli kalan annenin imdadına itfaiye yetişti

Avusturya Baden’de itfaiye cuma günü küçük bir çocuğu kilitli arabadan kurtarmayı başardı.

Bir anne, 10 aylık oğlunu park halindeki arabanın yolcu tarafındaki çocuk koltuğundan çıkarmak üzereyken, hızla yoldan geçen bir araca yol açmaya çalıştı. Bunu yapmak için arabanın yolcu kapısını tekrar kapattı. Tam kapıyı tekrar açmak istediğinde arabanın kilitli olması ve aracın anahtarının da arabada olması nedeniyle kapıyı açamadı.

Baden-Stadt itfaiye teşkilatı üyeleri, bu hafta sonu yapılacak itfaiye festivali için hazırlanmakla meşgulken, bir belediye çalışanı Grabengasse’deki itfaiye istasyonuna gelip yardım istedi.

Bölge itfaiye istasyonundan çok uzakta olmadığı için, itfaiye teşkilatının bazı üyeleri (istisnai olarak) sivil kıyafetler giyerek oraya doğrudan yürüyerek gittiler. Küçük çocuğun çaresiz annesi ve oradan geçmekte olan bir doktor, kilitli aracın yanında duruyordu. İtfaiye ekipleri özel aletler kullanarak aracın kapısını herhangi bir hasara yol açmadan yeterince açmayı başardı ve aracın anahtarını çıkardı. Daha sonra kapı açıldı ve yürümeye yeni başlayan çocuk çok mutlu olan anneye teslim edildi.| ©DerVirgül

Yayınlama: 22.06.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.