Neredeyse ölüyordu! Annenin çocuğunu [12] köpek yuvasında yatırdığı iddia edildi

Aşağı Avusturyalı 32 yaşındaki bir kadın hakkında akıl almaz suçlamalar: İddiaya göre çocuğuna işkence yaptı, çocuk komaya girdi, polis cinayete teşebbüsten soruşturma yürütüyor.

Neredeyse ölüyordu! Annenin çocuğunu [12] köpek yuvasında yatırdığı iddia edildi

Waldviertel’den bir kadın [32] cinayete teşebbüs ve diğer suçlardan dolayı aylardır gözaltında tutuluyor. İddiaya göre kadın oğlunu [12] bir hayvan gibi besliyordu.

İddiaya göre çocuk geçen kış haftalarca bir köpeğin yuvasında uyumuş. Annenin onu bir köpek kafesine kilitlediği iddia ediliyor [masumiyet karinesi geçerlidir].

Çocuğu disipline etmek için, penceresi açık ve soğuk olan ısıtılmamış bir odada buz gibi suyla ıslatıldığı söyleniyor. Ayrıca, çocuğa çok az yemek verildiği söylenmekte. Çocuk 57 x 83 x 50 santimetrelik bir köpek kutusunda saatlerce kilitli tutulmuş. Kutu ağırlaştırılmış ve duvara doğru itilerek kaçış yolu kapatılmış.

Sosyal hizmet görevlisi alarm verdi

23 Kasım’da bir sosyal hizmet görevlisi iddiaya göre tam zamanında kurtarma çağrısında bulundu. Çocuk çoktan komaya girmişti, vücut ısısı sadece 27 dereceydi ve ciddi şekilde zayıflamıştı.

Olay, annenin tutukluluğa karşı temyiz başvurusunda bulunması nedeniyle ortaya çıkmıştır. Yüksek Mahkeme 22 Mayıs’ta temyiz başvurusunu reddetti.

Şimdi Krems’deki savcılık ve Aşağı Avusturya Kriminal Polis Bürosu’nun cinayet masası olayı soruşturuyor. Savcılığa göre, örneğin çocuğun yaraları ve annenin durumu hakkında psikiyatrik bir görüş gibi çeşitli uzman görüşleri hala beklemede.| ©DerVirgül

Yayınlama: 12.06.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.