Bilal Erdoğan: Peygamber efendimiz, çok iyi bir girişimciydi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’un oğlu, “Peygamber efendimiz, Allah’ın mesajını insanlara ulaştırarak girişimcilik örneği gösterdi” dedi.

Bilal Erdoğan: Peygamber efendimiz, çok iyi bir girişimciydi

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Bahariye Mevlevihanesinde düzenlenen Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) 6. Girişimcilik Ödül Töreni’nde konuştu.

‘Hz. Muhammed’in Allah’ın mesajını insanlara ulaştırarak çok iyi bir girişimcilik örneği gösterdiğini’ ifade eden Erdoğan şöyle konuştu:

“Bin 400 yıl önce Hicaz’dan çıkıp, Semerkant’a, Çin’e, Endülüs’e uzanan o girişimci ruh, şimdi bizde var mı? İşte bunun sorgulanması gerektiğini düşünüyorum. Girişimcilik dediğimiz zaman çok daha global düşünen girişimciler yetiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Girişimciliği sadece başkalarının düşünmediği işleri piyasaya hazır hale getirmek olarak değil, başkalarının gitmediği yerlere gitmek olarak da görmemiz gerektiğini düşünüyorum. Türkiye’de girişimcilik ekosisteminin bir siyasete bakan tarafı var, bir de teknik bir regülasyon, kural, kaide bakımından değerlendirilmesi gereken tarafı var.”

Yayınlama: 29.05.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.