Cinayetler, televizyon programlarının canlı yayınlarında çözülüyor!

Cinayetler, televizyon programlarının canlı yayınlarında çözülüyor!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona 2 Eylül pazartesi günü başladı. Programa Mehmet Yörük cinayeti damga vurdu. Ailesinin şüpheli ölümü nedeniyle Müge Anlı’ya başvurusu sonrası üfürükçü tarafından zehirli su içilerek öldürülen Mehmet Yörük’ün karısı Sebile canlı yayında cinayeti itiraf etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Mehmet Yörük’ün eşinin yasak aşkı tarafından zehirli su ile öldürüldüğü ortaya çıktı.

Üfürükçü Mustafa zehirli su içirdi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Mehmet Yörük’ün şüpheli ölümü ortaya çıkarıldı. Eşi Sebile Yörük’ün yasak aşkı üfürükçü Mustafa tarafından evinde zehirli su içirilerek cinayete kurban gittiği öğrenildi. Eşi Sebile Yörük gözyaşları içinde itiraf etti.

Zehirlendikten sonra altına pisledi’

Eşi Mehmet Yörük’ün Mustafa tarafından getirilen suyu içtikten sonra bayıldığını ve altına pislediğini açıklayan Sebile Yörük; “Mustafa bana Mehmet getirdiğim suyu içtikten sonra aramızdan ayrılacak” dedi. Sonra kocasının yerde can çekişerek öldüğünü itiraf etti.

Canlı yayında gözaltına alındı

İtiraf sonrası Müge Anlı stüdyosuna emniyet görevlileri Üfürükçü Mustafa ve Sebile Yörük’ü gözaltına almak üzere geldi. Olay ile ilgili soruşturma açıldı.

Yayınlama: 03.09.2024
Düzenleme: 03.09.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.