Erdoğan Cumhurbaşkanı Olarak, Cumhurbaşkanı Adayına Teröristbaşı Dedi

Erdoğan, Muharrem İnce’nin Edirne cezaevinde Selahattin Demirtaş’a yaptığı ziyaret ile ilgili de “Teröristbaşını Edirne’de ziyaret eden bir kişiden ne bekleyebilirsiniz?” ifadesini kullandı.

Erdoğan Cumhurbaşkanı Olarak, Cumhurbaşkanı Adayına Teröristbaşı Dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir’de düzenlediği mitingde, büyüme rakamları ile ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerine, “Bay Kemal büyümeyen bir ülke bu yatırımları yapabilir mi?” yanıtını verdi. 

Kılıçdaroğlu, yüzde 7.4’lük rakamın açıklanması sonrası, “Türkiye 7 küsur büyümüş. İçinizde 7 küsur büyüyen bir esnaf, çifçi, işçi var mı merak ediyorum. Kim büyüdü? Rantiye sınıfı” demişti. 

Erdoğan, iki siyasetçiye “Bay Muharrem, Bay Kemal” diye seslenerek, “Siz bu ülkede çırak bile olmadınız. Bakkal dükkanını çırağa teslim eder misiniz?” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce’nin Edirne cezaevinde Selahattin Demirtaş’a yaptığı ziyaret ile ilgili de “Teröristbaşını Edirne’de ziyaret eden bir kişiden ne bekleyebilirsiniz?” ifadesini kullandı.

Erdoğan, “7 Haziran seçimlerinden hemen sonra dökülün sokaklara diyerek 53 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan bu kişi değil mi?” diyerek sözlerini sürdürdü.

Yayınlama: 12.06.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.