İki kadını yarım saat arayla canice öldürdü

İki kadını yarım saat arayla canice öldürdü

İstanbul Fatih’te 16.00 sıralarında Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, İkbal Uzuner’in vücudunu parçalara ayırdıktan sonra, Uzuner’in başını ve vücudunun bazı bölümlerini surlardan aşağı attı. Boğazına ip bağlayan Çelik, surlardan atlayarak intihar etti. Çelik’in yarım saat önce de Ayşenur Halil’i Eyüpsultan’daki evinde boğazını keserek öldürdüğü ortaya çıktı.

Çelik’in babası, polise verdiği ifadede oğlunun beş kez psikolojik tedavi gördüğünü, iki kez kaybolduğunu ve daha önce de kendini öldürmeyi denediğini söyledi.

Basına yansıyan haberlere göre Çelik’in evinde, kafası ile vücudu birbirinden ayrılmış ve vücudu parçalanmış bir kadını tasvir eden kara kalem bir resim bulundu.

| Semih Çelik

Çizimin, Uzuner’in öldürülme şekliyle benzerlik gösterdiği belirtildi.

EKOL TV’nin ulaştığı ve yayımladığı bir videoda ise Çelik, İkbal adlı bir kadına hitaben “Beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim” diyor.

Çelik, öldürme planlarını detaylı şekilde anlattıktan sonra bundan vazgeçtiğini söylüyor.

Videonun yaklaşık bir yıl önce çekildiği belirtiliyor.

Cinayetlerin ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince katil Semih Çelik’in evinde arama yapıldı.

Aramada İsa heykeli, hac işareti, Hristiyanlığı simgeleyen semboller gibi birçok görsel ve resimlerin bulunduğu objelerin fotoğrafları ortaya çıktı.

Öte yandan Çelik’in kitaplığında “İknanın Psikolojisi”, “Aşkın Yasası Şiddetin Yasası”, “İyinin ve Kötünün Ötesinde”, “İrade Eğitimi” isimli kitaplar olduğu görüldü.

 

 

 

Yayınlama: 05.10.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.