Büyükelçiye teşekkür ziyareti

Büyükelçiye teşekkür ziyareti

Yaklaşık altı ay önce beyin kanaması geçiren üniversite öğrenci, sağlığına kavuştuktan sonra T.C. Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkiye’den üniversite eğitimi için geldiği Viyana’da beyin kanaması geçirerek beş hafta komada kalan Nagehan, yaklaşık altı ay Viyana AKH’da tedavi gördü.

Nagehan anne ve babasıyla birlikte, hastanede kaldığı süre zarfında onu yalnız bırakmayan ve anne/babasının Türkiye’den gelerek kendisine refakatçı olmalarına büyük destek sunan Büyükelçi Ozan Ceyhun ve Viyana Başkonsolosu Cafer Mert Özmert’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çok zor günler geçirdiklerini belirten aile, özellikle resmi işlemlerde kendileriyle ilgilenilmesinin gurur verici olduğunu söyledi. Viyana’daki sivil toplum kuruluşlarının da hep yanlarında olduğunu da vurgulayan aile elçiliğimiz, konsolosluğumuz ve toplumumuz teşekkürlerini dile getirdiler.

Büyükelçi Ceyhun makamında kabul ettiği aileye, “Biz büyük bir aileyiz. Vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu. Derneklerin yardımlaşma konusundaki hassasiyetine atıfta bulunan Ceyhun, biz büyük bir aileyiz ifadesini kullandı. | ©DerVirgül

Yayınlama: 18.06.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.