CHP Avusturya Birliğinden Bayram Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Avusturya Sosyal Demokratlar Birliği, ”Yaşanan her zorluğa rağmen geleceğe umutla bakıyoruz”.

CHP Avusturya Birliğinden Bayram Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Avusturya Sosyal Demokratlar Birliği (CHP SOZIALDEMOKRATISCHER BUND IN ÖSTERREICH),

Demokrasinin askıya alındığı, özgürlüklerin yok edildiği, adaletsizliğin kol gezdiği, 16 milyon yoksulun olduğu, ülkemizde bir bayrama daha buruk giriyoruz diyerek, yaşanan her zorluğa rağmen geleceğe umutla baktıklarını içeren bayram mesajı yayınladı.

 

CHP Avusturya Birliği bayram mesajı söyle;

Bayramların özünde, dayanışma, hoşgörü, barış ve mutluluk vardır.

Toplumsal  kucaklaşmanın, sevginin,  dostluğun  ortak  sembolü  olan  bayramlar, bizi  biz yapan, bizi bir arada tutan değerlerimizdendir.

Ancak ülke olarak bir bayramı daha bayram tadında yaşayamıyoruz.

Demokrasinin askıya alındığı, özgürlüklerin yok edildiği, adaletsizliğin kol gezdiği, 16 milyon yoksulun olduğu, ülkemizde bir bayrama daha buruk giriyoruz.

Yaşanan her zorluğa rağmen geleceğe umutla bakıyoruz.

Biliyoruz ki 24 Haziran sonrası karanlık yerini aydınlığa, gözyaşı yerini sevince bırakacak. Milletçe  bir  arada  olma  duygusuna  en  çok  ihtiyacımızın  olduğu  bugünlerde,  birlik  ve beraberliğimizi bozma girişiminde bulunan her türlü güce inat, bizler barış, huzur ve kardeşlik demeye  devam  edeceğiz.

Memleketimizin  içerisinde  bulunduğu  durum  ve  kötü yönetilmesinden kaynaklanan sıkıntıların, yılgınlık yaratmasına, umutsuzluk üretmesine izin vermeyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemiz  kaynaklarının adil paylaşıldığı, kimsenin yoksulluk ve sefalet içinde olmadığı, üretimin tüketimden fazla olduğu, emeğin değer bulduğu, hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, güvenlik kaygısı ve gelecek endişesinin taşınmadığı, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı mutlu bayramlar temenni ediyoruz.(virgül.at)

 

CHP AVUSTURYA BİRLİĞİ Yönetim Kurulu Adına,

Çağdaş ARSLAN 

Başkan

Yayınlama: 15.06.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.