CHP Avusturya’dan “Gurur Dolu Dokuz Yıl” Kutlaması

CHP Avusturya dokuzuncu yıl vesilesiyle, Büyükelçi Ozan Ceyhun, CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek gibi davetlilerinde katılımıyla, Viyana Borromäus Saal’da etkinlik gerçekleşti.

CHP Avusturya’dan “Gurur Dolu Dokuz Yıl” Kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi [CHP] Avusturya örgütü, ülkede başladıkları kurumsal faaliyetlerinin dokuzuncu yıl dönümü vesilesiyle gerçekleştirilen etkinliklerin bir parçası olan, konser ve söyleşi etkinliği gerçekleştirdi.

Gecen yıl yapısal bir değişikliğe giderek federasyonlaşan CHP Avusturya, ülkenin beş eyaletinde kongrelerini yaparak yerel birliklerini kurdu. CHP Avusturya Federasyonu olarak faaliyet yürüten CHP Avusturya, cumartesi günü Viyana Borromäus Saal’da gerçekleştirdiği etkinlikle dokuzuncu yılını kutladı.

Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek etkinliğe katılırken, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de davetliler arasında yer aldı.

9. Yıl kutlamasına Nazlı Hacialioğlu’da piyanosuyla bir konser vererek eşlik etti.

Muhabbet derneğine ziyaret

CHP Avusturya Federasyonu Başkanı Çağdaş Arslan, CHP Viyana Birliği Başkanı İbrahim Aydın ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, pazar günü Muhabbet Kültür Derneği’nin geleneksel katmer kahvaltısına katıldı.

CHP Avusturya Federasyonu öncülünde cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilen etkinliklerde, Cumhuriyet’in 100. yılına ve 2023 seçimlerine atıfta bulunulan “İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması” adı altında, Cumhuriyet Halk Partisi [CHP] Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları ağırlıklı olarak konu başlığı oldu. | © DerVirgül

Yayınlama: 04.12.2022
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.