Damak Restoran ikinci şubesini hizmete açtı | “Damak 2 Go”

Damak Restoran ikinci şubesini hizmete açtı | “Damak 2 Go”

| Haber reklam içermektedir

Anadolu mutfağının hem lezzet hem de hizmet anlamında hakkını veren Leibnizgasse 15, 1100 Viyana adresindeki Damak Restoran, cuma günü ikinci şubesini hizmete açtı.

Viyana ve çevresinden gelen müşterilerinden taktir kazanan Damak Restoran, 10. Viyana Bölgesi Quellenstraße 72 numaralı adresindeki “Damak 2 Go” şubesinde, Damak Restoran birinci şubesinin sunduğu lezzetlerin tamamı mevcut olacak.

| “Damak 2 Go” tanıtım videosu:

 

İşletme, “Damak 2 Go” Al götür şubesinde daha önce mutfağında bulunmayan “döneri” de menüsüne koyarak, kendilerinin hazırladığı döneri Viyanalılara sunacak.

“Damak 2 Go” Al götür

“Damak 2 Go” Al götür şubesi, birinci şubesinden farklı olarak, müşterilerine daha hızlı hizmet sunmak için açıldığını belirten işletme sahibi Volkan Akın, “diğer restoranımızın mutfağından çıkan istisnasız bütün yiyecekleri, “sandviç” olarak müşterilerimize sunacağız” dedi.

Ayrıca evlere siparişlerde bekleme süresinin azalacağını belirten Akın, “birinci şubemizde yaşanan yoğunluğu ve müşterilerimizin masa bekleme süresini de en aza indirmek istiyoruz” diye konuştu.

Viyana-Favoriten Quellenstraße 72 adresinde hizmet verecek olan “Damak 2 Go” tabi ki sadece sandviç tarzında hizmet sunmayacak. Porsiyon Izgara çeşitleri başta olmak üzere pide çeşitleri hem evlere servis edilecek hem de restoranda müşterilere sunulacaktır.

“Damak 2 Go” hamburger çeşitleri ve etli ekmek, bıçak arası gibi pide çeşitlerinin yanı sıra, bir ızgara çeşitlerini sandviç olarak müşterilerine sunuyor.

Sandviç çeşitleri çöp şiş, çöp ciğer, fırın kebap, köfte, Adana ve Mardin kebap, dana kaburga, sucuk ekmek, tavuk ve mantar sote, döner, tavuk pilav, tavuk ve Volkanik menüde yer almaktadır.

Öte yandan tatlı çeşitlerinin de bulunduğu “Damak 2 Go”, çorba çeşitleri ve kahvaltı da bulunmakta. | ©DerVirgül

Yayınlama: 04.10.2024
Düzenleme: 04.10.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.