Kamyondan akan sıvı, Viyana’da trafik kaosuna neden oldu

Kamyondan akan sıvı, Viyana’da trafik kaosuna neden oldu

Doğu Otobanı’nda [A4] Erdberger Köprüsü yakınındaki Schwechat yönündeki bir kamyondan sülfürik asit sızdı. Olay, salı öğleden sonra Viyana’da büyük çaplı trafik sıkışıklığına ve trafik aksamalarına neden oldu.

Viyana itfaiye teşkilatı şu anda 14 araç ve koruyucu giysili çok sayıda personel ile sahada bulunuyor ve ilk güvenlik önlemlerinin ardından sıvıyı yol dışarısına pompalanıyor.

İki milyondan fazla üyesi olan Avusturya otomobil, motosiklet ve touring kulübü ÖAMTC’nin öğleden sonra APA’ya verdiği bilgiye göre, havaalanı yönündeki doğu otoyolu saat 13.30’dan beri kapalı.

ÖAMTC’e göre aynı şekilde, Güney Doğu Teğetinden (A23) güneye doğru A4’e giden yolda da kapatıldı.

Ayrıca, A23 otoyolunda güneye doğru S2’den Prater kavşağına, kuzeye doğru ise dağıtım dairesinden dağıtım dairesi çevresinde, Schlachthausgasse bölgesinde, Donauuferautobahn’da [A22] trafik sıkışıklığı yaşandı.

Kaisermühlen tünelinden A23’e doğru ve Handelskai’de, A23 çıkışından A4 çıkışı Simmeringer Haide’ye kadar trafikte sıkışıklıklar yaşanmakta. ÖAMTC sözcüsü, “Kapanmanın saatlerce sürmesi bekleniyor” dedi.

Viyana itfaiye teşkilatı, sıvı sızıntısının nedeni hâlâ belirsizdir bilgisini verirken, itfaiye sözcüsü, operasyonun halen devam ettiğini söyledi.|© DerVirgül

Yayınlama: 03.09.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.