“Krone” gazetesi muhabiri Viyana’da su basan araçtan sürücüyü kurtardı

“Krone” gazetesi muhabiri Viyana’da su basan araçtan sürücüyü kurtardı

Cumartesi öğleden sonra Viyana’da sağanak yağmur etkili oldu. Birkaç dakika içinde alt geçitler sular altında kaldı. Trafik çöktü. “Krone” muhabiri Ed Ricker, Döbling’deki basın ofisinin yakınında, genç bir adamı suda mahsur kalan arabasından kurtardı.

Cumartesi öğleden sonrasının bunaltıcı neminde saniyeler içinde cennetin kapıları açıldı ve Viyana’nın aylardır görmediği türden bir yağmur yere yağdı. Dolu taneleri arabalara hasar verirken, Heiligenstadt çevresindeki alt geçitler kısa sürede bir yüzme havuzuna benzemeye başladı.

Krone gazetesinin haberine göre, siyah Audi’sindeki genç bir adam, Gunoldstrasse’yi köprünün altından geçmek istediğinde, birdenbire ileri geri hareket edemez hale geldi. Adam su kütleleri karşısında çaresiz kaldı. Pek çok kişi cep telefonlarını çıkarırken, eve dönmekte olan gazeteci Ed Ricker ahlaki bir cesaret gösterdi. Diğer üç gönüllünün desteğiyle akıntıda ilerledi, camı çaldı ve sonunda bitkin düşmüş sürücüyü mahsur kalan araçtan çıkmaya cesaretlendirmeyi başardı.

Öte yandan 10 dakika sonra acil servislerin olay yerine ulaştığı haberde yer aldı. | ©DerVirgül

Yayınlama: 17.08.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.