Samsunlular derneğinde depremzedelere bağış müzayedesi

Viyana’nın en büyük yöresel derneği SAM-DER’de birçok eşya internetten katılanlara ve dernekteki davetlilere açık artırma ile satıldı. Daha çok futbol kulüplerinin formalarının yer aldığı müzayede ki gelirin tamamı depremzedelere gönderilecek.

Samsunlular derneğinde depremzedelere bağış müzayedesi

Avusturya Kültür, Eğitim ve Entegrasyon Derneği’nin [SAM-DER] Viyana’daki lokalinde ATEB derneğiyle ortak yapılan müzayedeyle, depremzedelere bağış toplandı.

Viyana’nın en büyük yöresel derneği SAM-DER’de yapılan açık artırmaya konulan ürünler arasında daha çok futbol kulüplerinin imzalı formaları, tespihler ve birçok koleksiyon ürünleri yer aldı.

Biz haberi hazırlarken devam eden müzayede de ayrıca bir Kur’an-ı Kerim’de bağış karşılığında verileceği belirtildi.

Müzayedeye, Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun ve eşi ve yine Türkiye’nin Viyana Başkonsolosu Cafer Mert Özmert’te katıldı.

Sosyal ağlardan canlı yayın yapılarak yapılan açık artırmaya, dernekte bulunanlarda katılabiliyor. En son bir futbol kulübünün imzalı forması 1071 Euro’ya alıcı buldu.

Gece yarısına kadar sürmesi beklenen müzayedeye, “Sam-Der Avusturya” ve “Ateb Viyana” Facebook sosyal paylaşım platformlarından herkes katılabilir. | © DerVirgül

Yayınlama: 12.02.2023
Düzenleme: 12.02.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.