Viyana Belediyesinin Vereceği 50 Euro’luk Yemek Kuponları Nerelerde Geçerli Olacak?

Kafe ve restoranları desteklemek amacıyla, Viyana Belediyesi tarafından her aileye verilecek olan yemek kuponu (Gutschein), hangi kafe ve restoranlarda geçerli olacak? Kafe ve restoranlar kuponların kendi işletmelerinde geçerli olması için ne yapmalılar?

Viyana Belediyesinin Vereceği 50 Euro’luk Yemek Kuponları Nerelerde Geçerli Olacak?

Viyana Belediyesi, kafe ve restoranların içinde bulunduğu ekonomik dar boğazı aşması için, tüm ailelere 50 Euro değerinde, kafe ve restoranlarda geçerli olacak hediye kuponu (Gutschein) verileceğini duyurmuştu.  

Viyana Belediye Başkanı Michael Ludwig tarafından yapılan açıklamaya göre, 950 bin yemek kuponu posta yolu ile Viyanalılara gönderilecek.  

Ludwig, korona salgını nedeniyle darbe yiyen turizm sektörünün bir ayağı olan kafe restoranların, turist kabulü edilene kadar desteklenmesi gerektiğini vurgulayarak, verilecek olan 50 Euro’luk hediye kuponlarının, sektöre ivme kazandıracağını kaydetti.   

Aileye 50, Yalnızlara 25 Euro   

Yapılan açıklamada, kimlerin nasıl kupon alabileceğine de yer verildi. 

Buna göre yalnız yaşıyorsanız, 25 Euro değerinde hediye kuponu alınırken, çok kişilik haneler için çift, yani 50 Euro değerinde hediye kuponu alma hakkına sahip oluyorsunuz.   

Peki Bu Kuponlar Nerede Geçerli? 

Belediyenin verdiği kuponların geçerli olabilmesi için, restoran ve kafelerin kendilerini www.wienergastrogutschein.at adresine kayıt etmeleri gerekmektedir.  

Kuponlar, Eylül ayı sonuna kadar yiyecek ve alkolsüz içecekler için yukarıda verdiğimiz adrese kayıtlı restoran ve kafelerde kullanıla bilinir. 

Kampanyanın maliyeti 40 milyon Euro olarak tahmin ediliyor.|virgül  

Yayınlama: 16.06.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.