Viyana | Yemek Kuponları İnternetten Satışa Çıktı

Viyana Belediyesi tarafından, korona salgını sürecinde zarar gören gastronomi sektörüne destek amaçlı başlatılan, ‘’hediye yemek kuponu’’ Viyanalıların posta kutularına gelmeye başlamasıyla, kuponların posta kutularından çalındığını dün duyurmuştuk. Bu gün ise kuponların internet üzerinden satışa sunulduğu görüldü. Peki çalınan kuponlarınızı geri nasıl alabilirsiniz?

Viyana | Yemek Kuponları İnternetten Satışa Çıktı

Viyana Belediye Başkanı Michael Ludwig tarafında, korona salgını sürecinde zarar gören gastronomi sektörüne destek amaçlı başlattığı, ‘’hediye yemek kuponu’’ Viyanalıların posta kutularına gelmeye başladı. 

Yalnız yaşayanlara 25 Euro, birden fazla ikamet kayıtlı hanelere ise 50 Euro’luk hediye kuponları veriliyor.  

► İlgili Haberler: 

• Yemek Kuponları Gelmeye Başladı

• Belediyenin Verdiği Hediye Kuponları Posta Kutularından Çalınıyor

 

Dün Virgül’ün duyurduğu ve bugünde Avusturya medyasında yer alan haberlere göre, birçok Viyanalının posta kurlarından hediye kuponları, (posta kutuları kırılarak) çalındı.  

Salı günü çok sayıda ihbar almamız üzerine, Viyana Belediyesi ile iletişime geçerek, kuponların çalındığını ve vatandaşın ne yapması gerektiği konusunda bilgiler edinmiştir.  

Virgül’e konuşan belediye yetkilisi, dünkü haberimizde de yer verdiğimiz gibi, çalınan hediye kuponları (kullanılmamışsa) iptal edilme şansının bulunduğunu söyledi.  

https://wienergastrogutschein.at/de/meta/nutzungsbedingungen adresine giderek, form doldurup kupon üzerinde yer alan kod sayesinde iptal edilebiliyor ve size yeni bir kupon gönderiliyor. 

 

 

Kuponlar İnternetten Satışa Çıktı 

Willhaben.at gibi ikinci el eşya satış platformunda çok sayıda hediye kuponunun satışa sunulduğunu tespit ettik. 

50 ve 25 Euro’luk kuponlar daha düşük fiyatlarda, buralarda satışa sunulmakta.  

Ayrıca bir çok satıcı, elinde birden fazla kupon bulunduğunu ileri sürerek, posta kutularından çalınan kuponların nerelerde olduğunun işaretini vermekte. |virgül  

Yayınlama: 24.06.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.