Viyana’da büyük arama operasyonu | İki yaşındaki çocuk bulundu

Viyana’da büyük arama operasyonu | İki yaşındaki çocuk bulundu

Perşembe akşamı erken saatlerden bu yana Viyana-Döbling’de kayıp küçük bir çocuk için büyük bir arama operasyonu yürütüldü.

Polis sözcüsü Mattias Schuster APA’ya yaptığı açıklamada, iki yaşındaki bir çocuğun Höhenstraße ve Himmelstraße bölgesinde popüler bir gezi yeri olan Am Himmel adlı çocuk oyun parkında kaybolduğunu söyledi. Rahatlatıcı haber gece yarısı geldi: çocuk özel yardımcıların yardımıyla bulundu ve güvende.

“Arama çalışmaları akşam 18.30 civarından beri devam ediyor. Çok sayıda kuvvet görevlendirildi” açıklamasında bulundu. Annesiyle birlikte oyun parkını ziyaret etmekte olan iki yaşındaki çocuğun komşu ormanlık alanda olduğuna inanılıyordu.

Diğerlerinin yanı sıra, çevik kuvvet birimi ve hizmet köpeği birimi görevlendirildi ve havadan göz kulak olmak için helikopterler ve dronlar kullanıldı. Komşu karakollardan çok sayıda polis memuru da görevlendirilmiştir. Acil servisler “gerekirse bütün gece” çocuğu aramaya hazırdı.

Beş saatten fazla bir sürenin ardından her şey yolunda gitti: Sosyal medya üzerinden yapılan özel çağrının ardından arama çalışmalarına katılmak üzere rekreasyon alanına akın eden polis ve giderek artan sayıda yardımsever, nihayet iki yaşındaki çocuğun izini buldu. Acil servislere göre çocuk sağ salim ve kaybolduğu yerden çok da uzak olmayan bir yerde bulundu. Çocuk ailesine teslim edildi.| ©DerVirgül

Yayınlama: 28.06.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.