Viyana’da Din Görevlisi Kadın: Bu Davayı Alamazsak Kur’an Olmayacak!

24 Haziran seçimlerine günler kala, siyasi partiler çeşitli yöntemler geliştirerek, seçmeni etkilemeye çalışıyor. Viyana’da bir din görevlisi, gönderdiği sesli mesajda, muhalefet liderlerine hakaret ederek seçimleri kazanmak için dua istedi.

Viyana’da Din Görevlisi Kadın: Bu Davayı Alamazsak Kur’an Olmayacak!

Avusturya’nın Başkenti Viyana’da yaşayan kadın din görevlisi, sosyal iletişim araçlarından gönderdiği sesli mesajda, mevcut iktidarın seçimleri kaybetmesi halinde, ‘’Kuran-ı Kerim, baş örtüsü, iman ve Allah rızası için gidilen yoların kesinlikle olmayacağını iddia etti.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘’Mahalle Başkanlarına’’ basına kapalı yaptığı konuşmada, seçimlerde güç kaybetme olasılığı izlenimi doğmuştu.

Erdoğan, seçimlerden güçlü bir şekilde çıkılmasının yolu olarak, HDP’nin baraj artında kalmasını işaret etti.

En yetkin ağızdan, seçimlerin kazanılmasının tehlikede olduğunun duyulması üzerine, AK Partililer çalışmalara hız kazandırdı.

Bütün partiler için, yurt dışı oylarının büyük önemi var.

Gurbetçilerin anavatana olan duygusal bağlarını harekete geçirmek için bulunmaz bir araç olan seçimler, partileri oy almak için çeşitli arayışlara, çeşitli seçim kampanyalarına yitiyor.

Viyana’da seçim kampanyası yürüten kadın din görevlisi, sesli mesajla seçmenlerine, durumun vahim olduğunu, seçimlerin kaybedilebileceğini söylüyor.

 

Sesli mesajda, Muhalefet liderlerine hakaret ederek şunlar söyleniyor;

‘‘Bu davayı alamazsak!

Sakallısı da münafık onlardan, FETÖ’nun arkasında köpeklik yapanda, Komünistler de.

Bunların hepsi Allah’tan uzak, Kuran’dan uzak, namazdan uzak!

Bunlar  bizleri mutlu etmezler!

Uyumayalım, uyumayalım…’’ dedi.

Avusturya’da faaliyet gösteren bir koruma bağlı olarak çalışan din görevlisi, hitap ettiği kesimden bol bol dua etmelerini istedi. (virgül.at)

 

(Toplumu seçim arifesinde germemek için ses kaydını yayınlamıyoruz)

Yayınlama: 14.06.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.