Viyana’da dört yaşındaki çocuğunu ikinci kattan birbirine bağlanmış çarşafla indirdi

Üç çocuğunun velayetini kaybeden anne, çocuklarını yetiştirme yurdundan kaçırdı. Polis anneyi tutukladı. Ancak çocukların hepsi bulunamadı.

Viyana’da dört yaşındaki çocuğunu ikinci kattan birbirine bağlanmış çarşafla indirdi

Viyana Belediyesi Çocuk ve Gençlik Esirgeme Kurumu, Döbling’deki polis memurlarından bir çocuk kaçırma olayıyla ilgili olarak kendilerine yardımcı olmalarını istedi. 38 yaşında Avusturyalı bir kadın olan söz konusu anne, dört yaşında bir kız, on bir yaşında bir erkek ve 13 yaşında bir kız olan çocuklarının velayetini bir süre önce kaybetmişti.

Çarşamba günü polis memurları Döbling’deki daireye geldi. Ancak kadın kapıyı açmayı reddetti – polisin savcılığa haber vermekten başka seçeneği yoktu. Onlar da dairenin derhal aranmasını emretti.

Bu kez WEGA memurları, gerekirse kapıyı zorla açmak için hemen geldiler. Bu olaydan hemen önce 38 yaşındaki anne kapının kilidini açtı. O sırada 13 yaşındaki kızı da dairedeydi. On bir yaşındaki oğlu da bir süre sonra eve geldi. Başlangıçta sadece 4 yaşındaki kız çocuğu kayıptı ve 38 yaşındaki anne kararlı bir şekilde sessizliğini koruyordu.

Dört yaşındaki çocuk 2. kattan iple indirildi

Arama sırasında polis düğümlenmiş yatak çarşafları buldu. Annenin çocuğu ikinci kattan aşağıya kelimenin tam anlamıyla “iple bağladığından” şüpheleniyorlardı. Daha sonra kimliği bilinmeyen başka bir kişinin çocuğu alıp ortadan kaybolduğu söyleniyor.

Çocuk ve gençlik merkezi çalışanları 13 yaşındaki ve 11 yaşındaki çocukları bakımları altına aldı. Bu arada polis çocukların annesini sorgulamak üzere karakola götürdü. Ancak 38 yaşındaki kadın orada bile sessiz kaldı ve herhangi bir ifade vermeyi reddetti. Bunun üzerine Viyana savcılığının emriyle tutuklandı.

Viyana polisi şu anda dört yaşındaki çocuğu arıyor.| ©DerVirgül

Yayınlama: 17.02.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.