Viyana’da polisle çılgın kovalamaca

Viyana’da polisle çılgın kovalamaca

21 Temmuz sabahı saat 01.45 sıralarında polis memurları, Viyana-Favoriten’in Quellenstrasse bölgesinde meydana gelen ve maddi hasara yol açan bir trafik kazası sonrasında bir arabanın çarpıp kaçtığını fark etti. BMW, Triester Caddesi’ne doğru iki kırmızı ışıktan geçerek yayaları tehlikeye attığında, devriye ekibi sürücüyü durdurmaya çalıştı.

BMW sürücüsü tüm dur işaretlerini görmezden geldi ve bunun yerine gaz pedalına bastı. Aniden şerit değiştirerek kaçmaya devam etti, bir kez daha birçok kırmızı ışığı ve kapatma çizgilerini görmezden gelerek diğer yol kullanıcılarını tehlikeye attı.

Kovalamaca ancak şu anda inşaat alanı olan Matzleinsdorfer Platz alt geçidi bölgesinde sona erdi. Burada otomobil inşaat sahasının kapısına çarptı ve durabildi. Şantiyede bulunan çok sayıda inşaat işçisi, arabadan zamanında kaçmayı başardı.

23 yaşındaki genç inşaat alanında kaza sonucu tutuklandı

Polis, otomobilin sürücüsü olan 23 yaşındaki Avusturya vatandaşı kişiyi tutukladı. Sürücünün alkol veya uyuşturucu kullanmadığı öğrenildi. Hapishaneye götürüldü ve kaçış nedeni konusunda sessiz kaldı.

Arabaya el konuldu. Şüpheli, devlet otoritesine direnmeye teşebbüs, kamuyu kasten tehlikeye sokma, fiziki güvenliği tehlikeye sokma, mala zarar verme ve hürriyetini yoksun kılma şüphesiyle suçlanıyor. Olayda kimse yaralanmadı.| ©DerVirgül

Yayınlama: 22.07.2024
Düzenleme: 22.07.2024
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.